Kesäharjoittelija, Kemian laboratoriojaos
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen kemian laboratorioon neljää kesäharjoittelijaa laboranttien kesälomasijaisuuksiin sekä vuorovahvistuksiin vuosihuoltoihin aikavälille 3.5–8.10.2021 tai erikseen sovittavaksi ajanjaksoksi. Työhön kuuluu voimalaitoksen käytön seurantaan liittyvien monipuolisten kemiallisten analyysien suorittaminen prosessivesistä ja -kaasuista, käyttäen muun muassa seuraavia analyysilaitteistoja: pH- ja johtokykymittarit, automaattititraattorit, spektrofotometrit, AAS, GFAAS, GC, IC (anioni), IC (kationi), TOC, ICP-MS sekä erilaiset näytteenkäsittelyyn liittyvät laitteet. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat näytteenotto prosessijärjestelmistä, analyysituloksien tallentaminen, tulosten tarkistus ja raportointi sekä analyysitulosten laadunseuranta. Työ on liukuvaa päivätyötä, mutta vuosihuoltojen aikana on mahdollisuus tehdä myös kaksi- ja kolmivuorotyötä.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden perehtyä monipuolisen vesilaboratorion toimintaan, analyysilaitteistoihin, menetelmiin sekä analyyttisen laadunhallinnan menettelyihin. Lisäksi opinto-alastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi ydinvoima-alalta riippuen on mahdollisuus myös tarjota mielenkiintoisia lisätehtäviä esimerkiksi menetelmänkehityksen tai analyysimenetelmävalidoinnin saralta.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Haemme tehtävään vähintään 18-vuotiaita kemian alan opiskelijoita. Olet ensisijaisesti laborantti-, laboratorioanalyytikko-opiskelija tai olet insinööri- tai korkeakouluopiskelija kemian alalta. Laboratoriotyökokemus ja laboratoriolaitetuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että pystyt työskentelemään voimalaitosten vuosihuoltojen loppuun saakka. Hakijalta edellytetään tarkkaa, huolellista ja vastuullista toimintatapaa ja asennetta.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä kemian jaospäällikköön Tanja Meski, 010 4553 728 tai tanja.meski@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot