(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Kemian laboratoriojaos
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen kemian laboratorioon neljää kesäharjoittelijaa laboranttien kesälomasijaisuuksiin sekä vuorovahvistuksiin vuosihuoltoihin aikavälille 4.5–16.10.2020 erikseen sovittavaksi ajanjaksoksi. Työhön kuuluu voimalaitoksen käytön seurantaan liittyvien monipuolisten kemiallisten analyysien suorittaminen prosessivesistä ja -kaasuista, käyttäen muun muassa seuraavia analyysilaitteistoja: pH- ja johtokykymittarit, automaattititraattorit, spektrofotometrit, AAS, GFAAS, GC, IC (anioni), IC (kationi), TOC, ICP-MS sekä erilaiset näytteenkäsittelyyn liittyvät laitteet. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat näytteenotto prosessijärjestelmistä, analyysituloksien tallentaminen, tulosten tarkistus ja raportointi sekä analyysitulosten laadunseuranta. Työ on liukuvaa päivätyötä, mutta vuosihuoltojen aikana on mahdollisuus tehdä myös kaksi- ja kolmivuorotyötä. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden perehtyä monipuolisen vesilaboratorion toimintaan, analyysilaitteistoihin, menetelmiin sekä analyyttisen laadunhallinnan menettelyihin. Lisäksi opinto-alastasi riippuen ja yleensä meillä jo toista tai kolmatta kesää työskenteleville on mahdollisuus tarjota mielenkiintoisia lisätehtäviä esimerkiksi menetelmänkehityksen tai analyysimenetelmävalidoinnin saralta. 

 

Odotamme sinulta

Haemme tehtävään vähintään 18-vuotiaita kemian alan opiskelijoita. Olet ensisijaisesti laborantti-, laboratorioanalyytikko-opiskelija tai olet insinööri- tai korkeakouluopiskelija kemian alalta. Laboratoriotyökokemus ja laboratoriolaitetuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että pystyt työskentelemään voimalaitosten vuosihuoltojen loppuun saakka. Hakijalta edellytetään tarkkaa, huolellista ja vastuullista toimintatapaa ja asennetta. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä kemian jaospäällikköön Sari Järvimäkeen 010 4553712 tai sari.jarvimaki@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvaselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.