Kesäharjoittelija, Kemia
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään. 

Työnkuvasi

Haemme Loviisan ydinvoimalaitoksen kemian laboratorioon neljää kesäharjoittelijaa laboranttien kesälomasijaisuuksiin sekä vuorovahvistuksiin vuosihuoltoihin aikavälille 2.5–16.10.2022 tai erikseen sovittavaksi ajanjaksoksi. Työhön kuuluu voimalaitoksen käytön seurantaan liittyvien monipuolisten kemiallisten analyysien suorittaminen prosessivesistä ja -kaasuista, käyttäen muun muassa seuraavia analyysilaitteistoja: pH- ja johtokykymittarit, automaattititraattorit, spektrofotometrit, AAS, GFAAS, GC, IC (anioni), IC (kationi), TOC, ICP-MS sekä erilaiset näytteenkäsittelyyn liittyvät laitteet. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat näytteenotto prosessijärjestelmistä, analyysituloksien tallentaminen, tulosten tarkistus ja raportointi sekä analyysitulosten laadunseuranta. Työ on liukuvaa päivätyötä, mutta vuosihuoltojen aikana on mahdollisuus tehdä myös kaksi- ja kolmivuorotyötä.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme mahdollisuuden perehtyä monipuolisen vesilaboratorion toimintaan, analyysilaitteistoihin, menetelmiin sekä analyyttisen laadunhallinnan menettelyihin. Lisäksi riippuen opinto-alastasi ja aiemmasta työkokemuksestasi ydinvoima-alalta, on mahdollisuus myös mielenkiintoisiin lisätehtäviin esimerkiksi menetelmänkehityksen tai analyysimenetelmävalidoinnin saralta.

Lisäksi tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen. Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Odotamme sinulta

Haemme tehtävään vähintään 18-vuotiaita kemian alan opiskelijoita. Olet ensisijaisesti laborantti-, laboratorioanalyytikko-opiskelija tai olet insinööri- tai korkeakouluopiskelija kemian alalta. Laboratoriotyökokemus ja laboratoriolaitetuntemus katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään tarkkaa, huolellista ja vastuullista toimintatapaa ja asennetta. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa kemian jaospäällikkö Tanja Meski, 010 455 3728 tai tanja.meski@fortum.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-lokakuulle ja toivomme, että pystyt työskentelemään voimalaitosten vuosihuoltojen loppuun saakka. Kirjaathan hakemukseen miten pitkään pystyt syksyllä 2022 työskentelemään.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547908
  • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys, Energia-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Tanja Meski, 010 455 3728 tai tanja.meski@fortum.com