(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Kehitysinsinööriharjoittelija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamolle, Käyttöhyödyke- ja energiatehokkuusosastolle

Kesäharjoittelijoita kehitysinsinööriharjoittelijan tehtävään.

Kehitysinsinööriharjoittelijana tehtäviisi kuuluvat mm. tuotantolinjakohtaiseen sähkönkäyttöön liittyvät selvitystyöt, hyödykeverkkokuvien päivitys, verkkotietojen dokumentointi sekä hyödykkeiden taselaskennan ja energiatehokkuuslaskentojen kehittäminen yhdessä kehitysinsinööriemme kanssa.

Odotamme sinulta pitkälle edenneitä kemian- tai energiatekniikan insinööri- tai DI-opintoja. Lisäksi sinulla on aito kiinnostus laskenta- ja selvitystyötä vaativien tehtävien hoitamiseen.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Ennen kuin haet, testaa kuinka paljon sinussa on nesteläisyyttä - LikeNeste!

Hakuaika päättyy 28.2.2018.
Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.