Kesäharjoittelija, Käyttöyksikön assistentti
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa assistenttitehtäviin Loviisan voimalaitoksen käyttöorganisaatioon ajalle 17.5.-31.8.2021 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Käyttöorganisaation vastuulla on laitoksen käyttö sekä käyttötoiminnan raportointi. Tehtävänäsi on hoitaa monipuolisesti valvomo- / toimistoassistentin tehtäviä Loviisan voimalaitoksen käyttöorganisaatiossa yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden oppia käytännön asiakirjahallintaa sekä muita assistentin juoksevia tehtäviä haastavassa ja mielenkiintoisessa työympäristössä. Asiakirjahallinta sisältää asiakirjojen käsittelyä ja päivittämistä. Tehtävässä pääset myös kehittämään MS Office -ohjelmien soveltamistaitojasi.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Olet iältäsi vähintään 18-vuotias ja odotamme sinun opiskelevan tehtävään sopivaa alaa (esim. kaupallinen ala, merkonomi- tai tradenomiopiskelija). Tehtävä soveltuu myös ylioppilaalle. Odotamme sinulta reipasta asennetta sekä järjestelmällisyyttä.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Sami Ronkainen, 010 455 4725 tai sami.ronkainen@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvaturvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot