Kesäharjoittelija, käyttöliittymäsuunnittelu
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Engineering and Projects -yksikön Valvomo- ja käyttöliittymäsuunnitteluryhmään Espoon Keilalahteen. Tehtävänkuvaasi kesäharjoittelijana kuuluvat valvomo- ja käyttöliittymäsuunnitteluun liittyvät tehtävät pääasiassa Loviisan voimalaitoksen projekteissa. Tehtäviisi kuuluu näyttöjen toteutusta prosessitietokoneen uusintaprojektissa, suunnitteluaineistojen käsittelyä ja ylläpitoa sekä muita suunnittelua avustavia tehtäviä. 

 

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden perehtyä ydinvoimalaitosten käyttöliittymä- ja valvomosuunnitteluun. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana ydinvoima-alan kehityksessä. Tuemme aktiivisesti osaamisesi kehittämistä. 

 

Odotamme sinulta

Edellytämme, että tähtäät insinöörin, diplomi-insinöörin tai maisterin tutkintoon automaation, tietotekniikan, käytettävyystutkimuksen tai näitä lähellä olevalta alalta. Tehtävää voivat hakea myös opintojen alkuvaiheessa olevat opiskelijat. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Leena Saloon, + 358 40 5952345 tai leena.salo@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1325914
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Leena Salo + 358 40 5952345 tai leena.salo@fortum.com