Kesäharjoittelija, Käyttökokemustoiminta
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen käyttökokemustoimintaryhmään ajalle 3.5.-31.8.2021 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. Käyttökokemustoimintaryhmä vastaa Loviisan voimalaitoksen sisäisestä ja ulkoisesta käyttötapahtumatoiminnasta. Käyttökokemustoiminnan tavoitteena on oppia tapahtumista ja estää tulevaisuudessa vastaavat tapahtumat.

Tehtävänäsi on tukea ja avustaa ryhmää eri toiminnoissa. Tehtäviin kuuluu sisäisen- ja ulkoisen käyttökokemustoiminnan avustavat työt, tapahtumien tutkinta, raporttien kirjoittaminen ja käännöstyöt.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ainutlaatuisen tehtäväkentän haastavassa ja kannustavassa toimintaympäristössä. Saat tehtävässä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi ydinvoimalaitosympäristössä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja ohjauksen.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään yhden vuoden teknisen alan korkeakouluopintoja. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tiimityöskentelytaitoja ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Taija Solja, +358 40 184 3214 tai taija.solja@fortum.com. Viimeinen hakupäivä on 31.01.2021. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot