(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Käyttökokemustoiminta
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen käyttökokemustoimintaryhmään touko-elokuulle 2020. Käyttökokemustoimintaryhmä vastaa Loviisan voimalaitoksen sisäisestä ja ulkoisesta käyttötapahtumatoiminnasta. Käyttökokemustoiminnan tavoitteena on oppia tapahtumista ja estää tulevaisuudessa vastaavat tapahtumat.

Tehtäviisi kuuluu sisäiseen- ja ulkoiseen käyttökokemustoiminnan avustavat työt, kuten tapahtumien tutkinta, raporttien kirjoittaminen ja käännöstyöt. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ainutlaatuisen tehtäväkentän haastavassa ja kannustavassa toimintaympäristössä. Saat tehtävässä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi ydinvoimalaitosympäristössä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja ohjauksen. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään yhden vuoden teknisen alan korkeakouluopintoja. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, ryhmätyökykyä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää kirjautumalla järjestelmäämme ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Taija Solja, +358 40 1843214 tai taija.solja@fortum.com.

Viimeinen hakupäivä on 31.01.2020. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.