(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Käyttökeskus, Caruna, Espoo
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Oletko valmis astumaan kesäksi sähköverkkojen maailmaan ja näkemään koko sähkönjakelun toimintaketjun? Löytyykö sinulta oma-aloitteisuutta, vastuullista työotetta ja haluat olla osa ammattilaisista koostuvaa tiimiä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kesäharjoittelija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Carunalle, innokasta kesäharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan Carunalle. Toivottu aloitus tehtävässä on toukokuun aikana ja työt jatkuvat sopimuksen mukaan noin neljän kuukauden ajan.

Tulet toimimaan Carunan hermokeskuksessa, jossa opit ymmärtämään laaja-alaisesti koko sähköjakeluketjun toimintaa ja operaattorin toimenkuvaa. Käyttökeskuksessa sähköverkkoa valvotaan läpi vuorokauden ja varmistetaan, että sähköt pysyvät päällä turvallisesti. Tiimin vastuulla on sähköverkon valvonta sekä vikatilanteiden ja suurhäiriöiden hallinta. Kesäharjoittelijana tuet tekemiselläsi muun tiimin toimintaa. Pääset tekemään projektien testaustöitä, raportointia, selvitystöitä ja asiakasviestintää. Tässä työssä vikatilanteet ovat arvoituksellisia ja kiinnostavia, joten sinulle on tiedossa opettavainen ja mielenkiintoinen kesä! 

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 670 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Carunassa työskentelee 290 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää noin 2 000 henkilöä verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea.


Pääasialliset tehtävät
  • Käyttökeskuksen tukitehtävät, kuten projektien ja järjestelmien testaus- ja raportointityöt
  • Sähkön jakelukeskeytysten selvitys- ja raportointityöt

Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa koulutustaustaa ja loppuvaiheen opintoja (ylempi tai alempi korkeakoulututkinto esimerkiksi sähkövoimatekniikan alalta)
  • Itsensä johtamistaitoja ja aktiivista työotetta
  • Vastuullista asennetta työntekoa kohtaan sekä yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Kehittyä omalla alallasi ja mahdollisuuden nähdä, kuinka alan projekteja hoidetaan
  • Kerryttää arvokasta työkokemusta sähkönjakelusta
  • Päästä näkemään Suomen suurimman sähkönjakelijan toimintakulttuuria
  • Kannustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.2.2020 , mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään toukokuussa 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Saara Kyllönen (saara.kyllonen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.