(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Käyttöinsinööriharjoittelija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon jalostamolle

Kesäharjoittelijoita käyttöinsinööriharjoittelijan tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat tuotantolinjalla yksiköiden ja tuotevalmistuksen seuranta ja raportointi sekä prosessi- ja automaatioteknisten rajoitteiden tunnistaminen ja mahdollisuuksien hyödyntäminen. Osallistut yksiköiden suorituskyvyn kehittämiseen, toiminnan ohjeistamiseen, operaattoreiden kouluttamisen ja osaamisen varmistamiseen.

Odotamme sinulta meneillään olevia opintoja kemian- tai prosessitekniikan alalta. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Osaat laatia ja tuottaa selkeitä ohjeistuksia sekä muuta kirjallista materiaalia. Tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Ennen kuin haet, testaa kuinka paljon sinussa on nesteläisyyttä - LikeNeste!

Hakuaika päättyy 28.2.2018.
Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.