Kesäharjoittelija, Kaukolämpöverkon rakennuttaminen
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Espooseen kaukolämpö- ja jäähdytysverkon rakennuttamisen tehtäviin ajalle 1.5.-31.8.2020. Pääset osallistumaan Espoon verkkoalueen rakennuttamisen hankkeisiin, kehitystöihin sekä tekemään teknistä dokumentointityötä.

 

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta useamman vuoden teknisen alan korkeakouluopintoja. Soveltuvia koulutusaloja tehtäviin ovat mm. energia-, rakennus- ja LVI-tekniikka. Tunnet energian tuotannon ja jakelun aihealuetta ja olet halukas oppimaan kaukolämpö- ja kaukojäähdytysalaa. Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Kati Kupila, + 358 40 092 3090 tai kati.kupila@fortum.com. Yhteydenotot 21.1.2021 klo 14-16 ja 27.1 klo 14-16. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot