(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Kaukolämmön tuotanto ja projektit
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Espooseen kaukolämmön ja jäähdytyksen tuotannon ja projektien teknisiin tehtäviin aikavälille 15.5 – 15.9.2021. Pääset osallistumaan Espoon alueen tuotantolaitosten kehitystöihin, projekteihin sekä tekemään teknistä dokumentointityötä.

Tarjoamme sinulle

Työssä saat haasteita kykysi ja taustasi mukaan sekä oppimismahdollisuuksia kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen toiminnasta. Lisäksi tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, viihtyisät toimitilat ja nykyaikaiset työvälineet, sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta useamman vuoden teknisen alan korkeakouluopintoja. Soveltuvia koulutusaloja tehtäviin ovat mm. energiatekniikka, automaatiotekniikka, rakennus & LVI-tekniikka ja konetekniikka. Tunnet energian tuotannon ja jakelun aihealuetta ja olet halukas oppimaan kaukolämpö- ja kaukojäähdytysalaa. Arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja ja suunnittelusovellusten käytön osaamista, kuten CAD-ohjelmat.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.1.2021. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Teemu Niemiseen, puh. +358 40 5937989/ teemu.nieminen@fortum.com. Yhteydenotot 21.1.2021 klo 14-16 ja 27.1 klo 14-16.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvaselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.