(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Jätehuolto
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme neljää kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen ydinvoimalaitosjätteet-ryhmään ajalle 10.5.-10.9.2021 tai erikseen sovittavaksi ajaksi. Haemme kolmea kesäharjoittelijaa jätehuoltoinsinöörin tehtävään ja yhtä jätehuollon tehtävään. Ydinvoimalaitosjätteet-ryhmä vastaa voimalaitoksen matala- ja keskiaktiivisen jätteen käsittelystä, mittauksista, loppusijoituksesta, voimalaitosjäteluolan ikääntymisen hallinnasta ja jätehuoltoon liittyvien menetelmien kehittämisestä.

Jätehuollon kesäharjoittelijat työskentelevät käytännönläheisissä töissä, johon kuuluu jätteiden pakkaaminen, aktiivisuusmittaukset ja kiinteytyslaitoksen päivittäisten rutiinien ylläpito sekä kiinteytystuotteen laadunvalvonta sekä tekevät pienimuotoisia selvitystöitä ja dokumenttipäivityksiä. Vuoden 2021 mahdollisia töitä ovat mm. Cs-erotuslaitteistolla kokeiden suorittaminen ja raportointi, mahdollisesti tynnyrimittauslaitteella (gammaspektrometri) tehtävät mittaukset, voimalaitosjäteluolan seurantamittauksiin osallistuminen sekä ohjepäivitykset ja muut selvitystyöt.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisia töitä ydinvoimalaitosjätteiden käsittelyn parissa Loviisan voimalaitoksella. Pääset myös tutustumaan ydinvoimalaitokseen työympäristönä.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta jätehuoltoinsinööri-kesäharjoittelijan paikkaan sopivia tekniikan alan tai luonnontieteiden korkeakouluopintoja, esim. ympäristö-, energia-, prosessitekniikasta, geologian, kemian tai fysiikan alalta.

Jätehuoltoharjoittelijan paikkaan odotamme soveltuvia ammattikouluopintoja esim. prosessinhoitaja tai yllämainittuja sopivia tekniikan alan opintoja.

Työtehtävät jaetaan kesäharjoittelijoiden kesken huomioiden opintovuodet, opintoala sekä aikaisempi työkokemus. Odotamme sinulta myös hyvää vuorovaikutustaitoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia ryhmässä sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä (arkisin kello 9.00-15.00) Heidi Lampén, heidi.lampen@fortum.com tai puh 010 45 53946. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme täysi-ikäisyyden lisäksi hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.