(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Jätehuolto
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme neljää kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen ydinvoimalaitosjätteet-ryhmään aikavälille 11.5.-11.9.2020. Haussa on pääasiallisesti kolme jätehuoltoinsinööriharjoittelijaa ja yksi prosessinhoitajaharjoittelija. Ydinvoimalaitosjätteet-ryhmä vastaa voimalaitoksen matala- ja keskiaktiivisen jätteen käsittelystä, mittauksista, loppusijoituksesta, voimalaitosjäteluolan ikääntymisen hallinnasta ja jätehuoltoon liittyvien menetelmien kehittämisestä.

Jätehuoltoinsinööriharjoittelijat työskentelevät käytännönläheisissä töissä (jätteiden pakkaaminen ja aktiivisuusmittaukset) sekä tekevät pienimuotoisia selvitystöitä ja asiakirjapäivityksiä. Vuonna 2020 töitä on mm. Cs-erotuslaitteistolla kokeiden suorittaminen ja raportointi, mahdollisesti tynnyrimittauslaitteella (gammaspektrometri) tehtävät mittaukset, voimalaitosjäteluolan seurantamittauksiin osallistuminen sekä ohjepäivityksiä ja selvitystöitä.

Prosessinhoitajaharjoittelija työskentelee nestemäisten jätteiden kiinteytyslaitoksen päivittäisien rutiinien ylläpidossa ja kiinteytystuotteen laadunvalvonnan avustavissa töissä sekä muissa jätehuollon töissä. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolista työtä ydinvoimalaitosjätteiden käsittelyn parissa. Pääset myös tutustumaan ydinvoimalaitokseen työympäristönä. 

 

Odotamme sinulta

Jätehuoltoinsinööriharjoittelijalta odotamme sopivia tekniikan alan tai luonnontieteiden opintoja, esim. ympäristö-, energia-, prosessitekniikasta, geologian, kemian tai fysiikan alalta. Prosessinhoitajan paikkaan odotamme soveltuvia ammattikouluopintoja ja/tai yllämainittuja sopivia tekniikan alan opintoja.

Työtehtävät jaetaan kesäharjoittelijoiden kesken ottaen huomioon opintovuodet sekä opintoala. Odotamme myös sinulta hyvää vuorovaikutustaitoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia ryhmässä sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä (arkisin kello 9.00-15.00) Heidi Lampén, heidi.lampen@fortum.com tai puh 010 45 53946. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme 18 vuoden ikää, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.