(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, järjestelmäasiantuntija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme Käyttöhyödyke- ja energiatehokkuustiimiin kesätyöntekijäksi järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään energianhallinta- ja raportointijärjestelmien kanssa. Kesätyösi aikana kehität tiimimme laskennan ja raportoinnin malleja ja ylläpidät energialaskentoja.

Edellytämme hyvää Microsoft Excelin ja tietokantatyökalujen tuntemusta ja kiinnostusta raportointityökalujen mm. PowerBi käyttöön. Lisäksi tausta energiantuotannon tai hankinnan ympäristössä katsotaan eduksi.

Tehtävien kautta saat monipuolista kokemusta  järjestelmäasiantuntijan roolista kansainvälisessä työympäristössä. 

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:

  • Opinnot esimerksiksi energiatekniikan alalta
  • Aikaisempi työkokemus energiantuotannon tai hankinnan parista
  • Microsoft Excelin ja tietokantatyökalujen tuntemus
  • Raportointityökalujen mm. PowerBi tuntemus 

#SummerWithNeste


Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. 

Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.


Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kessätyö ajoittuu 15.5.-30.08.2020

Tule ja tee mielelkästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!


Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelut Porvoossa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.


Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.


Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.