(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Irtokappaleidenhallinta FME
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme Loviisan voimalaitoksen kunnossapitoyksikköön FME-kesäharjoittelijaa aikavälille 4.5.-10.10.2020 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. FME (Foreign Material Exclusion) kesäharjoittelijana pääset kehittämään laadukkaan kunnossapidon tärkeää osa-aluetta, jonka tavoitteena on huolehtia, ettei prosessiin huoltotoimenpiteiden aikana joudu mitään sinne kuulumatonta ja työkohteiden siisteys ja järjestys vastaa em. tavoitteiden toteutumista.

Puhdasasennuksiin liittyen tehtävinäsi on kouluttaa, opastaa ja seurata omaa ja toimittajien henkilöstöä sekä kehittää menetelmiä ja menettelyitä, joilla puhdasasennuksille luodaan edellytykset Loviisan voimalaitoksella tehtävissä kunnossapitotöissä.

 

Tarjoamme sinulle

Työ sisältää mielenkiintoisia haasteita Loviisan voimalaitosympäristössä. Lisäksi tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, hyvän perehdyttämisen tehtävään sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä puuttua asioihin oikealla asenteella FME-näkökulmasta. Lisäksi edellytämme laitosympäristössä 18 vuoden ikää. Toivomme, että pystyisit työskentelemään syksyllä vuosihuoltojen loppuun.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Markku Riekkiseen puh. 010 455 3108 tai +358 50 455 3108. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 15.02.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.