(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Investoinnit ja omaisuudenhallinta
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Espoon Keilalahden toimipisteeseen investointi- ja omaisuudenhallintaan liittyviin tehtäviin ajalle 11.5.-15.9.2020. Kesäharjoittelun ajankohta on kuitenkin joustavasti sovittavissa.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu mm. toteutettujen investointihankkeiden jälkikannattavuuslaskentaa sekä kustannusselvityksiä. Analysoitavia hankkeita on laajalti niin kaukolämpö- , kuin kierrätys- ja jäteliiketoimintaan liittyen. Analyysien tulokset esitellään ja niiden perusteella liiketoimintojen vahvuuksia ja kehityskohtia voidaan tunnistaa. Lisäksi harjoittelija pääsee osallistumaan myös muihin investointitoimintaan liittyviin tehtäviin, kuten investointiportfolion päivittämiseen ja ylläpitämiseen, meneillä olevien investointihankkeiden valmisteluun, sekä loppukesään ajoittuvaan pitkän tähtäimen investointisuunnitelman päivittämiseen. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielekkäitä ja haasteellisia tehtäviä modernissa ja kansainvälisessä työympäristössä. Pääset haastamaan ja kehittämään omaa energia-alan, kiertotalousalan ja tuotantotalouden osaamistasi, sekä saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua energia- ja kierrätysalan bisneslogiikkaan käytännössä. Työskentelet osana ammattitaitoista, kansainvälistä ja tiimiä, joka tukee sinua kaikessa tekemisessäsi. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinun olevan tekniikan kandidaatti. Opinnoissasi olet suuntautunut energia- tai ympäristötekniikkaan sekä tuotantotalouteen, joko sivuaineena tai pääaineena. Edellytämme hyvää opintomenestystä ja kaukolämpöliiketoiminnan tai investoinninhallinnan ymmärtäminen katsotaan eduksi. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön, sillä kansainvälisen tiimimme pääasiallinen tiedonvaihtokieli on englanti. Olet yhteistyökykyinen, koska useissa tapauksissa lähtötietojen selvittäminen vaatii aktiivista keskustelua muiden sidosryhmiemme kanssa. Samoin itsenäinen, analyyttinen ja omatoiminen työote ovat ehdottoman tärkeää. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Matti Manner, +358 40 735 0583 / matti.manner@fortum.com. Viimeinen hakupäivä 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.