(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija Ilmarinen Alfaan!
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

llmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Usean sadan asiantuntijan voimin edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Lähes kolmannes suomalaisista yrityksistä on asiakkaitamme ja eläkevastuiden katteena oleva sijoitusomaisuutemme on 46 miljardia euroa. Henkilöstömme on syystä työstään ylpeä ja arvostaa kannustavaa johtamista. Meillä on hyvä syke ja vahva etunoja!

Kesäharjoittelija Ilmarinen Alfaan!

Haemme Ilmarinen Alfaan kesäharjoittelijaa salkunhoitoa avustaviin tehtäviin ajanjaksolle kesä-elokuu 2019. Ilmarinen Alfassa toteutetaan absoluuttisen tuoton strategioita, sijoituskohteina eri omaisuusluokat ja sijoitusstrategiat hajautetusti. Tehtävään kuuluu rahoitusmarkkinoiden ja sijoitusstrategioiden analyysia, portfolioanalyysia ja – hakijan taustasta riippuen – kaupankäyntiä.

Toivomme opintojen loppuvaiheessa olevaa tai vastavalmistunutta kansantaloustieteen, rahoituksen tai tilastotieteen pääaineopiskelijaa. Hakijan taustaa arvioidessa makro- ja rahoitusteorian laaja-alainen ymmärtäminen sekä portfolioteorian, varallisuusvaateiden arvostamisen ja kaupankäyntistrategioiden tuntemus luetaan eduksi, samoin aiempi kokemus analyyttisistä työtehtävistä. Luonteeltasi olet analyyttinen ja aktiivinen, sinua motivoi itsesi kehittäminen, haastaminen ja uuden oppiminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan Ilmarinen Alfassa. Osana Ilmarinen Alfaa tarjoamme mahdollisuuden oppia absoluuttisen tuoton strategioista ja salkunhoidosta instituutiosijoittajan roolissa. Oppimisen tueksi saat osaavat kollegat ja laajan asiantuntijaorganisaation tuen. Panostamme hyvään työelämän laatuun ja työympäristömme on joustava ja viihtyisä. Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan tuntumassa loistavien kulkuyhteyksien päässä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilmarisesta Jarkko Mynttinen 14.3.2019 klo 13-14, p. +358 10 284 3534

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Toivottavasti kuulemme sinusta sinusta mahdollisimman pian, sillä kesätyöntekijät tulemme valitsemaan pian jo tulevien viikkojen aikana. Odotamme etenkin kuulevamme motivaatiostasi tulevaa työtä kohtaan sekä tutustumaan paremmin sinuun mahdollisena työntekijänä! Luettuamme hakemuksesi toivomme tietävämme suoraan, että minkä vuoksi juuri SINÄ olet ensi kesän tähtitekijä Ilmarisen tiimissä.

Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä ja prosessista antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi). Manpower toimii prosessissa Ilmarisen yhteistyökumppanina ja lopullinen työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Ilmarisen kesken.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.