(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, ICT, Caruna, Espoo
Caruna Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2020
Oletko valmis astumaan kesäksi ICT:n ja tietoturvan maailmaan? Löytyykö sinulta omatoimista asennetta ja haluat olla osa ammattilaisista koostuvaa projektitiimiä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme kesäharjoittelija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Carunalle, innokasta kesäharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan Carunalle. Toivottu aloitus tehtävässä on toukokuun aikana ja työt jatkuvat sopimuksen mukaan syyskuulle asti.

Kesäharjoittelijana tulet toimimaan osana Carunan ICT-tiimiä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tietoturvan, tiedonhallinnan ja ICT infran ylläpito ja kehittämistehtävissä. Tekemistä on tarjolla kesäksi runsaasti ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja kyvykkyytesi mukaisesti, joten pääset itse vaikuttamaan oman työnkuvasi rakentumiseen. Työtehtäviäsi voi olla esimerkiksi Sharepoint-aineiston läpikäynti ja uudelleen järjestely, laitetilausten hoito (puhelimet, lisälaitteet, yms.), ICT laitetilojen dokumentointi ja tietoturvatietoisuuden lisääminen (koulutus- ja harjoitusmateriaali). 

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 670 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Carunassa työskentelee 290 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää noin 2 000 henkilöä verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea.


Pääasialliset tehtävät
  • Avustavat tehtävät ICT-toimintaympäristössä (mm. laitetilaukset ja tietoturvatietoisuuden lisääminen)
  • Pääset vaikuttamaan tehtäviin oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi kautta

Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa ICT-alalta ja erityisesti kyber-turvallisuuden opintoteemoja
  • Innostusta liiketoimintalähtöiseen ICT- ja tietoturvatyöhön
  • Omatoimista ja proaktiivista otetta työskentelyyn
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito lasketaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Kehittyä omalla alallasi ja mahdollisuuden nähdä, kuinka alan projekteja hoidetaan
  • Kerryttää arvokasta työkokemusta
  • Päästä näkemään Suomen suurimman sähkönjakelijan toimintakulttuuria
  • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.2.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään toukokuussa 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Junior Recruitment Manager Saara Kyllönen (saara.kyllonen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.