(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, HW Design
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Etsimme harjoittelijaa piirilevysuunnitteluun tuotekehitysyksikköömme Vantaalle. Työskentelet osana elektroniikkasuunnittelutiimiä, jossa tuet toimillasi nykyisten projektien etenemistä ja tiimin toimintaa. Työ pitää sisällään mahdollisesti testikorttien suunnittelua Mentor graphicsin pads-ohjelmistolla olemassa oleviin testijärjestelmiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Opiskelet teknistä alaa (esim. DI tai AMK-insinööri) painottuen mielellään elektroniikkaan tai ohjelmointiin
* Kokemusta ja harrastuneisuutta elektroniikasta

Lisäksi arvostamme:

* Harrastuneisuutta tai aikaisempaa kokemusta alalta
* Kiinnostusta elektroniikkaan
* Oma-aloitteisuutta

Persoonana olet innovatiivinen ja ongelmanratkaisukykyinen ja kykenet ottamaan vastuuta myös kokonaisuuksista. Olet itsenäinen työskentelijä, mutta halukas työskentelemään myös ryhmässä hektisessäkin ympäristössä.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä innostavassa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus kehittää osaamista ja työskennellä alan parhaiden osaajien parissa. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Taiminen numerosta p.050-0961758 ma-ti klo13-14, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com