(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Huoltomestari
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon satama ja junapurkausterminaaliin

Kesäharjoittelijaa huoltomestarin tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat mm. työlupien valmistelu ja hallinnointi, huolto- ja kunnossapitotöiden sekä linjojen ja laitteiden tyhjentäminen ja eriyttämisen suunnittelu. Lisäksi tuuraat vakituista henkilökuntaa, jolloin tehtäviisi kuuluu myös päiväoperaattoreiden ohjaaminen.

Odotamme sinulta meneillään olevia teknisen koulutuksen opintoja, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja B-ajokorttia. Työturvallisuus- tai tulityökortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän dynaamisessa toimintaympäristössä.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.