(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, huoltoasentaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Työnkuvasi

Astiapalveluiden keräysvälineiden kunnossapitotyö. Työ sisältää keräysvälinekaluston kuten vaihtolavojen, puristimien ja IBC-Pakkausten huoltoa, tarkastuksia ja kuormien lastaamista, kalustorekisterin ylläpitoa sekä edellä mainitun luovutusta. Osan työajasta toimipaikkasi on Astiavarastollamme, joka sijaitsee Riihimäellä osoitteessa Agantie 3 ja osa töistä tehdään Kuulojankatu 1:ssä, Kuulojan astiavarastolla.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada laajaa kokemusta teknisen jätehuollon laitteista ja niiden kunnossapidosta sekä kalustohuollon työtehtävistä osana astiapalveluita tuottavaa tiimiä. Käytössäsi on nykyaikaiset ja hyvät työvälineet ja turvallinen työympäristö. Kesätyön aikana saat paljon kokemusta yrityksemme toiminnoista ja vastuullisen työtehtävän, jossa pääset tuuraamaan alan ammattilaisia.

 

Odotamme sinulta

Työssä onnistumiseksi sinun tulisi hallita teknisten työkalujen ja välineiden käyttö. Sinulla tulisi olla kokemusta hitsauslaitteiden ja muiden metallintyöstökoneiden käytöstä. Trukilla ajotaito katsotaan eduksi, mutta voidaan myös tarvittaessa opettaa. Ymmärrys hydraulisista laitteista katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla tulee olla valmiudet käyttää nykyaikaisia tietoteknisiä järjestelmiä, kuten Microsoft Office työkalut.

Tarvitset joustavaa asennetta, järjestelmällisyyttä sekä hyvää paineensietokykyä. Hyvät sosiaaliset taidot on sinulle eduksi työssä onnistumisessa. Työskentelytapasi on oltava oma-aloitteinen ja sinun tulee pystyä toimimaan itsenäisesti ja rytmittämään itse omaa työskentelyäsi.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, sekä teknisen alan koulutus levyseppähitsaaja, koneistaja, autoasentaja tms) katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 23.5.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 08.30 – 15.00 Mikko Laisi, puh. +358 40 548 0744.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valintamme heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.