(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Huoltoasentaja (Rauma)
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävästä

Haemme nyt joukkoomme reipasta kesätyöntekijää venttiileiden huoltotoimintaan huoltopisteessämme sekä alueellamme toimivien asiakkaiden tuotantolaitoksilla. Huoltoasentajan kesätyötehtävissä työ on pääsääntöisesti prosessiteollisuuden automaattiventtiilien huoltoa ja elinkaaripalveluihin liittyviä tehtäviä. Tehtäviin kuuluu muun muassa huolto-, korjaus-, kokoonpano-, käyttöönotto- ja varastointitehtäviä. Huoltoasentajanamme myös ylläpidät ja kehität asiakassuhteitamme ja olet yhteydessä alueen muihin asiakkaisiin.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuuden mekaanisen kunnossapidon tehtävistä. Odotamme sinulta myös oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä huolellisuutta. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen päivittäisessä työssäsi. Sinulla on tietotekniset perustaidot ja olet palveluhenkinen.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä, joissa oppii uutta. Avoin ja mutkaton työilmapiiri ja työkaverit toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään alla olevan painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018