(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, HSEQ
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Etsimme Nesteen Porvoon Jalostamolle

kesäharjoittelijaa 

monipuolisiin HSEQ-tehtäviin (Health, Safety, Environment & Quality).

Tehtäviisi kuuluu turvallisuuteen liittyvien kyselyiden, kartoitusten, analyysien, verkkokoulutusten ja muiden materiaalien tuottaminen suomeksi ja englanniksi, turvallisuusviestinnän kehittäminen (mm. turvallisuuden portaalisivujen ylläpito ja päivitys), osaston henkilöiden kesälomasijaistus operatiivisten tehtävien osalta sekä mahdolliset muut HSE-osaston tehtäviin liittyvät avustustehtävät.

HSEQ-harjoittelijalta odotamme oma-aloitteisuutta, aktiivista ja reipasta työotetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Et pelkää tarttua haastaviin tehtäviin ja hoidat asiat kunnialla loppuun. Pystyt suorittamaan laadukkaasti myös rutiininomaiset tehtävät.

Alan opinnot ovat etu tehtävässä menestymiseen. Tehtävä on määräaikainen, noin 3-5 kuukautta kestävä kesäharjoittelu.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 40 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hakuaika päättyy 28.2.2017. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.