(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, HR
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen Hallinto ja HR -yksikköön ajalle 3.5.–31.8.2021. Työnkuva on vaihteleva, tehtävät sisältävät hallinnollisia ja henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä huomoiden valitun henkilön tausta ja osaaminen. Tehtävässä osallistut projektien toteuttamiseen, jossa tarvitset ja pääset kehittämään tietoteknisiä taitojasi.

 

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen kesäharjoittelupaikan sekä ennen kaikkea mahtavan HR-tiimin työkavereiksesi.

 

Odotamme sinulta

Olet iältäsi vähintään 18-vuotias ja opiskelet esim. ammattikorkeakoulussa. Olet aidosti kiinnostunut henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä innokas kehittymään työssäsi. Olet sosiaalinen ja helposti lähestyttävä persoona. Olet luonteeltasi joustava, avoin ja kiinnostunut kehittymään haastavassa ympäristössä.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Petteri Widemark, petteri.widemark@fortum.com tai puh. +358 40 486 0011. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.