(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, HR
Neste Engineering Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Etsimme parhaillaan reipasta kesätyöntekijää osaksi Neste Engineering Solutions HR-tiimiä!

Työtehtäväsi kesän aikana

Tuet esimiehiä henkilöstöasioissa ja päivittäisjohtamisessa. Kesäharjoittelijana tuuraat itsenäisesti tiimin jäseniä kesälomien ajan sekä osallistut erilaisiin HR-projekteihin liiketoiminnan tarpeen ja omien vahvuuksiesi mukaan.

Kesätyön vastuualueesi käsittää seuraavia tehtäviä:

 • Esimiesten tukeminen ja sparraus HR-prosesseissa ja päivittäisessä esimiestyössä
 • Henkilötietojen hallinnointi ja päivitys HR-järjestelmässämme
 • Rekrytointiprosessin läpivieminen esimiehen tukena
 • Työsopimusten laatiminen ja hallinnointi
 • Työsuhdeohjeiden ja -lain sekä työehtosopimusten tulkinta
 • Kesäharjoittelijatapahtumien ja -aktiviteettien koordinointi sekä toteutukseen osallistuminen

Tehtävien kautta saat monipuolista kokemusta eri HR-osa-alueista, -prosesseista ja erilaisista tehtävistä työsuhteen elinkaaren varrelta. Teet tiivistä yhteistyötä eri yksiköiden esimiesten sekä HR:n eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa yli tiimirajojen. Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • Soveltuvat korkeakouluopinnot (esim. kaupallinen tai humanistinen ala)
 • Kyky tarttua vaihteleviin tehtäviin, hallinnoida monia asioita samanaikaisesti, sekä saattaa tehtävät sovitusti loppuun
 • Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys
 • Halu kehittyä HR-alan ammattilaiseksi
 • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme myös aiempaa kokemusta HR-tehtävistä.

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa. Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan. Kesätyö ajoittuu touko- ja elokuun välille. Toimistomme sijaitsee Porvoon Kilpilahdessa. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Mitä muuta on #SummerWithNeste? Annetaan puheenvuoro aiemmille kesäharjoittelijoille, jotka kertovat kokemuksistaan täällä.

Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen videohaastattelukierroksen, jota seuraa face to face -haastattelu Porvoossa.

Hae tehtävää viimeistään 17.2.2019.  Liitäthän mukaan saatekirjeen ja ansioluettelon.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

 

Neste Engineering Solutions tarjoaa korkealaatuisia teknologia ja suunnittelupalveluita, sisältäen teknisen hankinnan, rakennustyön johtamisen ja projektinhallinnan öljy-ja kaasualalle, petrokemian-ja bioteollisuuden alalle. NAPCON tuotteemme tehostavat prosessiteollisuuden tuotantoa, laatua ja logistiikkaa kuin myös operaattoreiden koulutusta simulaattoreilla ja peleillä. Työskentelemme läheisessä yhteistyössä strategisten asiakkaidemme kanssa ja meillä on maailmanluokan osaamista teknologioiden kehityksessä ja teollisissa investointiprojekteissa. Porvoossa sijaitsevan päätoimistomme lisäksi toimimme myös kansainvälisesti Singaporessa, Abu Dhabissa, Rotterdamissa, Göteborgissa ja kansainvälisten asiakasprojektien yhteydessä. Neste Engineering Solutionsin palveluksessa on 1 500 suunnittelualan ammattilaista ympäri maailman. Lue lisää: neste.com/engineeringsolutions, napconsuite.com