(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, HR Development
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Etsimme nyt Espoon Keilarantaan

kesäharjoittelijaa 

avustamaan monipuolisissa HRD-asiantuntijatehtävissä.

Työskentelet HR Development -tiimissä yhdessä muiden HR-asiantuntijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa tukeminen erilaisissa kehityshankkeissa. Pääset mukaan myös ajankohtaisten HR-prosessiemme kehittämiseen sekä avustat henkilötietojärjestelmän koulutustietojenhallinnoinnissa. Lisäksi tuet esimiestyötämme osallistumalla muun muassa viestinnän kehittämiseen, verkkosivujen hallinnointiin ja materiaalien tuottamiseen. 

Odotamme sinulta loppuvaiheessa olevia soveltuvia korkeakouluopintoja, kykyä tarttua vaihteleviin tehtäviin ja vastuunottoa tehtävien loppuunsaattamisesta. Persoonana olet joustava, asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja innovatiivinen. Lisäksi tuotat hyvää ja sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi. Aiempi kokemus HR- ja/tai viestinnällisistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisena HR-ammattilaisena sekä vauhdikkaan kesätyön mukavassa tiimissä.

Tehtävä on määräaikainen kesäharjoittelu. Toivomme, että voit aloittaa työt toukokuun alussa ja työskennellä elokuun loppuun saakka.

Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.