Kesäharjoittelija, HR-asiantuntija
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

#SummerWithNeste

Kesäharjoittelija, HR-asiantuntija

Kesäharjoittelija, tule mukaan rakentamaan hiilineutraalia tuotantoa kanssamme!


Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana Öljytuotteiden tuotannon HR-tiimiä Porvoossa.


Työtehtäväsi kesän aikana

Tuet esimiehiä henkilöstöasioissa ja päivittäisjohtamisessa. Kesäharjoittelijana tuuraat itsenäisesti tiimisi jäseniä kesälomien ajan sekä osallistut erilaisiin HR-projekteihin liiketoiminnan tarpeen ja omien vahvuuksiesi mukaan (esimerkiksi muutosjohtamisen työkalujen kehittäminen).


Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

 • Esimiesten tukeminen HR-prosesseissa ja päivittäisessä esimiestyössä
 • Henkilötietojen hallinnointi ja päivitys HR-järjestelmässämme
 • Työsopimusten laatiminen ja hallinnointi
 • Uusien työntekijöiden perehdyttäminen työsuhdeasioihin
 • HR-asiantuntijoiden ja -päälliköiden avustaminen
 • Kehitysprojekteihin osallistuminen

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisena HR-ammattilaisena sekä vauhdikkaan kesätyön mukavassa tiimissä. Tehtävien kautta saat kokemusta monipuolisesti HR-prosesseista, työsuhdeasioista ja rekrytoinneista ja pääset myös mukaan kehitysprojekteihin. Teet tiivistä yhteistyötä oman vastuualueesi esimiesten sekä HR:n eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa yli tiimirajojen.


Menestyksen avaimet


Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • Soveltuvat korkeakouluopinnot (esim. kaupallinen, lainopillinen tai humanistinen ala)
 • Erinomainen organisointikyky, tarkkuus ja taito hallinnoida monia asioita samanaikaisesti
 • Kyky tarttua vaihteleviin ja haastaviin tehtäviin sekä vastuunotto tehtävien loppuunsaattamisesta
 • Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys
 • Halu kehittyä HR-alan ammattilaiseksi
 • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito
 • Kokemus MS Office ja/tai Google -työkalujen käytöstä

Persoonana olet joustava, huolellinen ja innovatiivinen. Aiempi kokemus henkilöstöhallinnosta, palkanlaskennasta ja/tai viestinnällisistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme.

Liity joukkoomme!

Kesätyön palkkaan vaikuttavat tehtävän vaativuus sekä se, miten pitkällä olet opinnoissasi.

Toivomme, että voit aloittaa kesätyöjakson perehtymisen merkeissä jo huhtikuun puolivälissä.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Porvoossa. Osa haastatteluista voidaan mahdollisesti järjestää tilanteen niin vaatiessa etäyhteyksin. 

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.


Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdollista käsitellä.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi vastata tiedusteluihin puhelimitse. Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta


Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli voimassa olisi etätyösuositus alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.
Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.

Me Nesteellä kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Arvojemme mukaisesti meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kuten arvommekin sen kertovat: Me välitämme, Me olemme rohkeita, Me teemme yhteistyötä. Loppupeleissä ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

 

 

 
 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1551728
 • Tehtäväalue: HR
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Muu
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Porvoo