(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, HR-asiantuntija
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2021

#SummerWithNeste


Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana Öljytuotteiden tuotannon HR-tiimiä Porvoossa. 
 

Työtehtäväsi kesän aikana

Tuet esimiehiä henkilöstöasioissa ja päivittäisjohtamisessa. Kesäharjoittelijana tuuraat itsenäisesti tiimisi jäseniä kesälomien ajan sekä osallistut erilaisiin HR-projekteihin liiketoiminnan tarpeen ja omien vahvuuksiesi mukaan.

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

 • Esimiesten tukeminen HR-prosesseissa ja päivittäisessä esimiestyössä
 • Henkilötietojen hallinnointi ja päivitys HR-järjestelmässämme
 • Rekrytointiprosessin läpivieminen esimiehen tukena
 • Työsopimusten laatiminen ja hallinnointi
 • Uusien työntekijöiden perehdyttäminen työsuhdeasioihin
 • Työsuhdeohjeiden ja -lain sekä työehtosopimusten tulkinta
 • HR-asiantuntijoiden ja -päälliköiden avustaminen
 • Kehitysprojekteihin osallistuminen
   

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisena HR-ammattilaisena sekä vauhdikkaan kesätyön mukavassa tiimissä. Tehtävien kautta saat kokemusta monipuolisesti HR-prosesseista, työsuhdeasioista ja rekrytoinneista ja pääset myös mukaan kehitysprojekteihin. Teet tiivistä yhteistyötä oman vastuualueesi esimiesten sekä HR:n eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa yli tiimirajojen.

Menestyksen avaimet 


Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • Soveltuvat korkeakouluopinnot (esim. kaupallinen, lainopillinen tai humanistinen ala)
 • Erinomainen organisointikyky, tarkkuus ja taito hallinnoida monia asioita samanaikaisesti
 • Kyky tarttua vaihteleviin ja haastaviin tehtäviin sekä vastuunotto tehtävien loppuunsaattamisesta
 • Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys
 • Halu kehittyä HR-alan ammattilaiseksi
 • Erinomainen suomen ja englannin kielen taito
 • Kokemus MS Office ja/tai Google -työkalujen käytöstä

Persoonana olet joustava, iloinen, huolellinen ja innovatiivinen. Aiempi kokemus henkilöstöhallinnosta, palkanlaskennasta ja/tai viestinnällisistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme. 
 

Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!

 

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.
 

Toivomme, että voisit aloittaa työt toukokuun alussa ja työsuhteen toivotaan kestävän elokuun loppuun saakka.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Porvoossa. Tarvittaessa, pandemiatilanteen niin vaatiessa, järjestämme myös haastattelun etäyhteyksin.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hae tehtävää viimeistään 7.2.2021. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli etätyösuositus jatkuu alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.


Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4400 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi.

Katso lisää sivuiltamme https://www.neste.com/