(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, HR-asiantuntija, Espoo
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Etsimme Espooseen

kesäharjoittelijaa HR-asiantuntijatehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa henkilö- ja työtietojen hallinnointi rekrytointi- ja henkilötietojärjestelmässä, erilaisten sopimusten laatiminen, työsuhdeohjeiden ja -lain tulkinta sekä esimiesten tukeminen päivittäisissä henkilöstöasioissa. Lisäksi viet rekrytointeja eteenpäin ja tuet henkilöstön perehdytystä. 

Pääset mukaan erilaisiin HR-projekteihin sekä tuuraat itsenäisesti pääkonttorimme eri liiketoiminta-alueita tukevia HR-asiantuntijoita heidän lomiensa aikana. Pääset työsi kautta näkemään myös kansainvälisten lokaatioidemme henkilöstökysymyksiä ja sinulta voidaan odottaa osallistumista myös niiden ratkaisemiseen.

Odotamme sinulta loppuvaiheessa olevia soveltuvia korkeakouluopintoja, kykyä tarttua vaihteleviin ja haastaviin tehtäviin ja vastuunottoa tehtävien loppuunsaattamisesta. Persoonana olet joustava, iloinen, huolellinen ja innovatiivinen. Tehtävässä tarvitset erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Asiakaspalveluhenkisyys ja luontainen kiinnostus ihmisiin auttavat sinua tässä tehtävässä. Aiempi kokemus henkilöstöhallinnosta ja/tai palkkahallinnosta katsotaan eduksi, samoin kuin osaaminen jostakin HR-järjestelmästä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi työsuhdeasioissa ja rekrytoinnissa sekä vauhdikkaan kesätyön mukavassa tiimissä.

Tehtävä on määräaikainen kesäharjoittelu. Toivomme, että voisit aloittaa työt toukukuun alussa ja työsuhteen toivotaan kestävän elokuun loppuun saakka.


Hakuaika päättyy 28.2.2018. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja saatekirje. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat huhtikuun puoliväliin mennessä.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.