Kesäharjoittelija, Hitsaaja
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitokselle konepaja-ryhmään hitsausosastolle aikavälille 2.5-16.10.2022 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Lyhempikin jakso on myös mahdollinen. Työtehtävät sisältävät mm. uusiotuotantoa sekä hitsaus- ja putkiasennuksia voimalaitosympäristössä.

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään toisen vuoden ammattikouluopintoja konepaja- tai metallialalta. Sinulla on reipas asenne ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkokemusta ei varsinaisesti tarvita, mutta työtehtävään liittyvästä, jo aiemmin saaduista työelämän opeista on aina hyötyä. Voimalaitosympäristössä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jyri Hartikka, 0104553356 tai sähköpostitse jyri.hartikka@fortum.com

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-lokakuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot