Kesäharjoittelija, Hankinta
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Summer Energy -kesätyökampanjamme on käynnistynyt jälleen ja haemme uusia työkavereita kesälle 2022! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävääsi, ja lisäksi tutustut ja saat tukea muilta kesätyöntekijöiltämme. Hae meille ja ota aktiivinen rooli puhtaamman maailman puolesta! Summer Energy - lue mitä viime kesän harjoittelijat ajattelivat kesästään.

Haluamme pitää kiinni siitä osaamisesta, jota kesätyöntekijämme tuovat mukanaan ja siksi tarjoamme mahdollisuuksia jatkaa meillä myös kesän jälkeen. Pyrimme joustamaan niin, että sinun olisi helppoa sovittaa työt ja opinnot yhteen, meillä työskentelee vuosittain myös kymmeniä lopputyöntekijöitä.

Työnkuvasi

Haemme Fortumin kierrätysliiketoimintaan Riihimäen toimipisteelle kesätyöntekijää touko-elokuulle. Tarkemmat aloitus- ja lopetuspäivämäärät ovat sovittavissa. Tehtäviisi kuuluu tuotteiden ja palvelujen tilaamista, tilausten seurantaa, sekä erilaisiin toimituksiin liittyviä tehtäviä kuten sopimushallintaa. Sinulla tulee olemaan myös vastuita hankintaprojektien eri vaiheista.

Miksi valita meidät?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua modernin hankintaorganisaation monipuolisiin käytännön tehtäviin ja samalla kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi.

Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Odotamme sinulta

Olet teknisen tai kaupallisen alan opiskelija (BSc tai MSc) ja olet suorittanut ensimmäisen vuoden opintosi. Työskentelet sujuvasti nykypäivän IT-järjestelmien kanssa ja omaat hyvän englanninkielen taidon. Lyhenteet kuten S2P, SRM, RFQ kertovat jo sinulle jotain.

Tämä positio vaatii kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön, joten arvostamme reipasta asennetta ja analyyttistä otetta.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Jokivirta, 040 1598524 tai sähköpostitse ilkka.jokivirta@fortum.com.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa rekrytoivan esihenkilön henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552360
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Hankinta, Energia-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki
  • Lisätietoja antaa: Ilkka Jokivirta, 040 1598524 tai sähköpostitse ilkka.jokivirta@fortum.com