Kesäharjoittelija, Hankinta
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Työnkuvasi

Haemme Fortumin Riihimäen toimipisteelle kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu tuotteiden ja palvelujen tilaamista, tilausten seurantaa sekä erilaisiin toimituksiin liittyviä tehtäviä. Sinulla tulee olemaan myös vastuita eri hankintaprojektien materiaalien työstämisvaiheista.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua modernin hankintaorganisaation monipuolisiin käytännön tehtäviin ja samalla kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

 

Odotamme sinulta

Olet teknisen tai kaupallisen alan opiskelija (BSc tai MSc) ja olet jo edennyt opinnoissasi. Työskentelet sujuvasti nykypäivän IT-järjestelmien kanssa ja omaat hyvän englanninkielen taidon. Tämä positio vaatii kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön, joten arvostamme aloitteellista asennetta ja analyyttistä otetta.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Ilkka Jokivirtaan +358 40 159 8524. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411344
  • Tehtäväalue: IT, Hankinta
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Riihimäki