(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Hankinta
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

 

Haemme Fortumin Riihimäen toimipisteelle osaavaa hankintaharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu tuotteiden ja palvelujen tilaamista, tilausten seurantaa sekä erilaisiin toimituksiin liittyviä tehtäviä. Sinulla tulee olemaan myös vastuita eri hankintaprojektien materiaalien työstämisvaiheista. 

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua modernin hankintaorganisaation monipuolisiin käytännön tehtäviin ja samalla kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi. 

 

 

Odotamme sinulta

 

Olet teknisen tai kaupallisen alan opiskelija (BSc tai MSc) ja olet jo edennyt opinnoissasi. Työskentelet sujuvasti nykypäivän IT-järjestelmien kanssa ja omaat hyvän englanninkielen taidon. Tämä positio vaatii kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön, joten arvostamme aloitteellista asennetta ja analyyttistä otetta. 

 

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2020. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Ilkka Jokivirtaan +358 40 159 8524. Varaamme mahdollisuuden kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.