Kesäharjoittelija, hankinta ja materiaalihallinta
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Oletko jo opiskellut muutaman vuoden ja olet pohtinut, että olisi hienoa löytää kesätöitä hankinnan tehtävissä? Koetko kansainvälisesti toimivan ja kasvavan yrityksen kiinnostavaksi kesätyöpaikaksi kasvattaa osaamistasi tulevaisuutta varten? Toisiko hieman erilainen teknologiateollisuuden yritys kesääsi särmää? Hae Muratalle hankintaan kesäksi 2019!


Etsimme nyt kesäharjoittelijaa työskentelemään hankinnan ja materiaalihallinnan tehtävissä toimitiloissamme Vantaan Martinlaaksossa kesällä 2019. Tässä tehtävässä tulet osaksi ostajista ja hankintapäälliköistä koostuvaa Sourcing -tiimiämme, joka vastaa Muratalla Suomen toimipisteen hankintaprosesseista ja jonka tehtävänä on varmistaa materiaalien ostettavien palveluiden ja materiaalien kustannustehokkuus sekä materiaalien oikea-aikainen saatavuus tuotantoon. Tiimimme harjoittelijanamme tehtävänäsi on tukea asiantuntijoitamme heidän päivittäisessä työssään. Työpäiväsi voivat sisältämään esimerkiksi ostotilauskannan seuranta- ja hallintatehtäviä, tilausten ja laskujen tarkastuksia ja niihin liittyvää selvitystyötä, hankinnoissa avustamista tai niiden tekemistä sekä monia muita hankinnan avustavia tehtäviä taustastasi ja taitotasostasi riippuen.


Kesätyö Muratan hankinnassa antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan osaajana kokeneen tiimimme tukemana. Maailmalla erilaisissa teknologia- ja teollisuussovelluksissa kuten autoissa, teollisuuskoneissa ja sydämentahdistimissa, käytettävät anturielementti ja -komponenttituotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa, joten kartutat työkokemusta ja ymmärrystä kansainvälisen ja kasvavan yrityksen toimittajahallinnasta, operatiivisesta hankinnasta ja toimitusputkesta aitiopaikalta. Meillä näet millaista on puhdastilaympäristössä tapahtuva korkeidenlaatuvaatimusten tuotanto ja mitä se vaatii materiaalivalinnoilta ja hankinnan ammattilaisilta.


Odotamme tehtävään hakevalta:


 • 2+ vuotta soveltuvia teknisen tai kaupallisen alan korkeakouluopintoja.
 • Tulet toimeen sekä englannin että suomen kielellä.
 • Aiempaa kokemusta MS Office ohjelmien, erityisesti MS Excelin käytöstä
 • Omatoimista ja järjestelmällistä työskentelytapaa.
 • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai ERP/tuotannonohjausjärjestelmien (SAP, LEAN tms.) käytöstä katsotaan eduksi.

Kesätyömme sopii sinulle, mikäli olet innostunut hankinnasta ja materiaalien hallinnasta ja erityisesti arvostamme jos olet kiinnostunut juuri teknologia- ja teollisuusympäristön tuomista erityispiirteistä. Sovit tiimiimme, jos olet itseohjautuva ja itsenäisestä työskentelystä pitävä, mutta omaat myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joilla saat asiat sujumaan. Emme odota, että hallitset jo kaiken vaan, että olet innokasta oppimaan ja aktiivisesti toimimaan päivittäisissä operatiivisen hankinnan tehtävissä.


Kuulostaako tämä sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä 28.2.2019 mennessä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää 3-4kkta sopimuksen mukaan.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa hankinnan esimies Topi Alanne mieluiten sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1225709
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Topi Alanne (topi.alanne (a) murata.com)
 • Sijainti: Vanda