(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, FME
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Työnkuvasi

FME (Foreign Material Exclusion) kesäharjoittelijana pääset kehittämään laadukkaan kunnossapidon erästä tärkeää osa-aluetta, jonka tavoitteena on huolehtia, ettei prosessiin huoltotoimenpiteiden aikana joudu mitään sinne kuulumatonta ja, että työkohteiden siisteys ja järjestys vastaa em. tavoitteiden toteutumista.

Puhdasasennuksiin liittyen tehtävinäsi on kouluttaa, opastaa ja seurata omaa ja toimittajien henkilöstöä sekä kehittää menetelmiä ja menettelyitä joilla puhdasasennuksille luodaan edellytykset Loviisan voimalaitoksella tehtävissä kunnossapitotöissä. 

 

Tarjoamme sinulle

Työ sisältää mielenkiintoisia haasteita Loviisan voimalaitosympäristössä. Lisäksi tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, hyvän perehdyttämisen tehtävään sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta teknisen alan opintoja, oma-aloitteisuutta ja pystyt puuttumaan asioihin oikealla asenteella FME asioissa. Lisäksi edellytämme laitosympäristössä 18 vuoden ikää. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Markku Riekkiseen puh. 0104553108 tai +358 504553108. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 27.2.2019. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.