(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Failure Analysis
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Etsimme nyt laatuorganisaatioomme insinööriharjoittelijaa analysoimaan tuotteitamme Vantaan toimitiloihimme kesällä 2018. Työskentelet osana vika-analyysiryhmää, jonka päävastuulla on vikaantuneiden tuotteiden analysointi. Tehtävässä olet myös läheisessä yhteistyössä tuotannon ja tuotekehityksen kanssa.

Keskeisimmät tehtävät:

* Komponenttien vika-analyysit
* MEMS-anturielementtien sähköiset mittaukset ja rakenteelliset analyysit
* Mittaustulosten raportointi
* Vikaraporttien käsittely

Tyypilliseen työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi testilaitteiden käyttöä, näytteenvalmistusta, tuotteiden rakenteellista tutkimista mikroskoopilla sekä tulosten raportointia olemassa olevien työohjeiden mukaisesti. Lisäksi vastaanotat asiakkaiden vikaraportteja, kirjaat tietoja tietokantaan ja kommunikoit asiakkaalle sähköpostitse.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Olet opintojasi viimeistelevä DI
* Opintosi ovat suuntautuneet esimerkiksi johonkin seuraavista: elektroniikan integrointi ja luotettavuus, elektroniikka ja sovellukset tai materiaalitekniikka.
* Analyysitekniikoiden tuntemusta teoriassa ja käytännössä
* Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista osaamista

Lisäksi arvostamme:

* Kiinnostusta fysikaalisiin ilmiöihin
* Kykyä analyyttiseen ongelman ratkontaan
* Aiempaa kokemusta esimerkiksi pyyhkäisyelektronimikroskoopin (SEM) käytöstä

Työntekijänä olet innokas oppimaan uutta ja haluat ymmärtää asioiden juurisyyt. Olet käytännönläheinen tyyppi ja toimit tarkalla ja huolellisella työotteella.

Tässä tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja näkemään läheltä anturielementtien kehittämisprosesseja. Pääset myös hyödyntämään elektroniikan tai analyysimenetelmien tuntemustasi. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.03.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-15 Teemu Elo, p. 040 358 0530, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com