Kesäharjoittelija, Failure Analysis / kesätyö
Murata Electronics Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Oletko innostunut fysikaalisista ilmiöistä, laadusta ja ongelmien ratkomisesta? Haluatko löytää ongelmien juurisyyt ja nähdä miten huippuluokan anturielementtejä kehitetään? Tule Muratalle kesätöihin vika-analyysitiimiin!

Etsimme nyt laatuorganisaatioomme insinööriharjoittelijaa analysoimaan tuotteitamme Vantaan Martinlaakson toimitiloihimme kesällä 2021. Vika-analyysitiimimme tehtävänä on selvittää tuotteidemme vikaantumissyitä. Vastaamme asiakaspalautusten käsittelystä sekä myös oman tuotekehityksen sekä tuotantolinjamme tuotepoikkeamien analysoinnista. Kesätyöntekijänä keskeisimpiä tehtäviäsi tulevat olemaan MEMS-anturielementtien sähköiset mittaukset ja rakenteelliset analyysit, tulosten raportointi sekä vikaraporttien käsittelyt. Tyypilliseen työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi testilaitteiden käyttöä, näytteenvalmistusta, tuotteiden rakenteellista tutkimista mikroskoopilla sekä tulosten raportointia olemassa olevien työohjeiden mukaisesti. Tulet osaksi 12 henkilön tiimiämme ja teet myös läheistä yhteistyötä tuotannon ja tuotekehityksen kanssa.

Tässä tehtävässä opit tuntemaan mikromekaanisten anturien teknologiaa ja näkemään läheltä anturielementtien kehittämisprosesseja. Pääset myös hyödyntämään elektroniikan tai analyysimenetelmien tuntemustasi. Kesätyömme antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi ja työskennellä kansainvälisessä, kasvavassa yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tuotteemme toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa, mikä tuo työhön kiinnostavia piirteitä ja haasteita.

Odotamme tehtävään hakevalta:

 • 3+ vuotta diplomi-insinöörin tutkintoon tähtääviä opintoja
 • Opintosi ovat suuntautuneet esimerkiksi elektroniikkaan tai materiaalitekniikkaan
 • Analyysitekniikoiden tuntemusta teoriassa ja käytännössä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista osaamista

Arvostamme myös kiinnostusta fysikaalisiin ilmiöihin, kykyä analyyttiseen ongelmanratkontaan sekä aiempaa kokemusta esimerkiksi pyyhkäisyelektronimikroskoopin (SEM) käytöstä. MEMS:ien, luotettavuuden tai piirisuunnittelun aiempi tuntemus on eduksi tehtävässä. Sovit hyvin työporukkaamme, kun olet käytännönläheinen tyyppi, jolla on tarkka ja huolellinen työote ja sinusta on mukavaa opetella uusia asioita.

Kuulostiko tämä sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 3.5 kk.

Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja antaa Lasse Skogström, arkisin klo 14:00 – 16:00 numerosta 040 585 3744, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@murata.com.

Lue lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com ja seuraa meitä LinkedInissä (Murata) Instagramissa (@muratafinland) ja Facebookissa (@MurataElectronics).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1423815
 • Tehtäväalue:
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Muu
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Lasse Skogström (lasse.skogstrom (a) murata.com)
 • Puhelin: 0405853744
 • Sijainti: Vantaa