(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, EMC-laboratorio
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Innostutko elektroniikasta ja mittauksista? Piditkö opinnoissasi erityisesti labrakursseista? Siintääkö ajatuksissasi tulevaisuuden työ tuotekehityksessä? Tule Muratalle EMC-laboratorioon kesäksi 2019!


Etsimme insinööriharjoittelijaa EMC-laboratorioomme tukemaan tuotekehitysyksikköämme EMC mittauksia kesällä 2019 Vantaa toimipisteellämme. Tässä tehtävässä tulet osaksi tuotekehitystiimiämme, jonka vastuulla on suorittaa projekteille vaadittuja komponenttitason EMC-testejä. Harjoittelijanamme tehtävänäsi on tukea tiimiämme nykyisten tuotekehitysprojektiemme edistämisessä EMC-laboratoriossamme. Työpäiväsi koostuvat pääosin erilaisten komponenttien EMC-mittauksien suorittamisesta, tulosten raportoinnista ja mahdollisesti EMC-testilevyjen juotostehtävissä. Labrassamme olet osa 3 hengen tiimiämme, johon kuuluu elektroniikka-alan rautaisia ammattilaisia.


Kesätyö EMC-labrassamme antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet oppia lisää tuotekehitysprojektitoiminnasta ja EMC-laboratoriossa työskentelystä asiantuntijoiden tukemana. Pääset syventymään mikromekaanisten anturien teknologiaan ja mittauksien toteuttamiseen ja tulosten analysointiin, mikä kasvattaa ymmärrystäsi elektroniikkakomponenttien kehityksestä. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa, joten pääset näkemään konkreettisesti millaista on kansainvälisen, jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän yrityksen tuotekehitys ja millaisia tehtäviä voimme esimerkiksi tulevaisuudessa sinulle tarjota. Meillä työskennellessäsi olet osa yhteiskunnan kehitystä parantamalla esimerkiksi autojen ajettavuutta ja turvallisuutta tuotteidemme kautta.


Tehtävään hakevalta odotamme:


  • Teknisen alan korkeakouluopintoja (esim. DI tai insinööri) painottuen mielellään elektroniikkaan tai sähkötekniikkaan
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytapaa.
  • Harrastuneisuus, aiempi kokemusta alalta ja/tai RF -mittausosaaminen katsotaan eduksi.

Kesätyömme sopii sinulle, mikäli olet innostunut elektroniikasta ja sinua kiinnosta päästä tekemään konkreettisia mittauksia osana hektistä tuotekehitystämme. Meistä olisi hienoa, jos sinulla olisi harrastuneisuutta tältä alalta ja jonkin tason aiempaa kokemusta laboratoriossa työskentelystä. Viihdyt kanssamme, jos olet oppimishaluinen ja itsenäinen, mutta halukas työskentelemään osana asiantuntevaa ryhmäämme.


Kuulostaako tämä sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.2.2019. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.


Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Jani Taiminen sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)murata.com. Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com