Kesäharjoittelija, Documentation Management Specialist
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Kesäharjoittelija, Documentation Management Specialist


Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä osana Documentation Management-tiimiä.

Työtehtäväsi kesän aikana

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

 • autat dokumenttienhallintajärjestelmien teknistä tiimiä saavuttamaan tavoitteensa
 • loppukäyttäjien käyttöoikeuksien ylläpito sekä hallinta konsernin laajuisesti ja liiketoiminnan vaatimusten mukaisesti
 • osallistut DMS-palvelupyyntöjen ja -ongelmatilanteiden selvittämiseen ja ratkaisemiseen
 • työskentelet jatkuvasti yhdessä erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
 • työskentelet noudattaen konsernin IT-  ja kyberturvallisuusohjeistuksia.

Työskentelet osana järjestelmätuen tiimiämme osallistuen tiimin kaikkiin töihin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä sekä näköalapaikan projektiaikaisen dokumentaation hallintaan elektronisten dokumenttienhallintajärjestelmien avulla. Lisäksi saat meiltä oman mentorin varmistamaan jatkuvan ohjauksen ja tuen kesätyösi aikana. 

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata jonkin verran tekijänsä osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.


Menestyksen avaimet


Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.

 

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opinnot sopivalta alalta, esimerkiksi IT tai liike-elämä tai aikaisempaa kokemusta teknisestä IT-tuesta
 • asiakaslähtöinen ajattelutapa ja hyvät vuorovaikutustaidot
 • pidät itsenäisestä työskentelystä mutta myös työskentelystä osana tiimiä
 • hallitset Google-toimistotyökalut (esim. Google Docs, Google Sheets, Google Gmail) ja/tai MS Officen 
 • olet sinut MS Excelin kanssa 
 • hyvät ongelmanratkaisutaidot
 • edellytämme englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti, suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme myös

 • kokemusta dokumentinhallintajärjestelmistä
 • aikaisempaa IT ja/tai hallinnollista kokemusta 
 • ymmärrystä kyberturvallisuudesta
 • kokemusta työskentelystä paineen alla ja/tai tiukkojen määräaikojen kanssa
 • ohjelmointitaidot ovat plussaa.


Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme.

Liity joukkoomme!

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.
 
Kesätyö ajoittuu touko-elokuun välille.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Porvoossa. Osa haastatteluista voidaan mahdollisesti järjestää tilanteen niin vaatiessa etäyhteyksin.

Hae tehtävää viimeistään 6.2.2022. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Vain järjestelmän kautta vastaanotetut hakemukset ja liitteet ovat mukana kesän rekrytointiprosessissa. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei ole mahdollista käsitellä.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi vastata tiedusteluihin puhelimitse. Rekrytointiprosessiin liittyvät yleiset kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com. Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löytyvät urasivuiltamme FAQ-osiosta.

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli voimassa olisi etätyösuositus alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.

Menestyksemme alkaa sinusta.


Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa.


Me Nesteellä kunnioitamme kaikkien ihmisten arvoa yksilöinä. Arvojemme mukaisesti meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja oikeus olla oma itsensä. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan. Kuten arvommekin sen kertovat: Me välitämme, Me olemme rohkeita, Me teemme yhteistyötä. Loppupeleissä ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.


Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.


Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 
 

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot