(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Document Management and Support
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme Fortumin vesi- ja ydinvoimaomistusten hallinta- ja kehitysyksikköön Espooseen Document Management and Support -työntekijää kolmeksi (3) kuukaudeksi aikavälillä 1.5.- 15.9.2020. Tehtäviisi kuuluu erilaisia pieniä selvitystöitä, esitysten, vakiopohjien ja SharePointin päivittämistä sekä sähköistä arkistointia. Lisäksi tehtävä voi pitää sisällään sinun osaamisen ja kiinnostuksen mukaan muita tehtäviä, esim. raportointia ja/tai sähköisten työkalujen kehittämistä. Tehtävässä arvostamme oma-aloitteisuuttasi ja ennakoivaa työotettasi sekä järjestelmällisyyttäsi. 

 

Tarjoamme sinulle

Työ sisältää mielenkiintoisia haasteita alati muuttuvassa toimintaympäristössä sekä tarjoaa aitiopaikan tutustua pohjoismaiseen energian tuotantoon. Lisäksi tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, viihtyisät nykyaikaiset toimitilat ja työvälineet, perehdyttämisen tehtävään sekä mukavan työyhteisön. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään 2. vuosikurssin korkeakouluopintoja teknilliseltä tai teknistaloudelliselta alalta sekä sujuvaa suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa. MS SharePoint -osaaminen ja yleisten toimisto-ohjelmien hyvä tuntemus katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat tehtäväkohtaisia lisätietoja, ota ystävällisesti yhteyttä Heidi Kaasiseen, heidi.kaasinen(at)fortum.com, puh. +358 40 178 5708 tai Jari Snellmaniin, jari.snellman(at)fortum.com, puh +358 400 637 625. Hakuaika on 2.1.- 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.