(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Digitalisaatio
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

 Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitoksen liiketoimintayksikköön digitalisaatiotehtäviin ajalle 4.5.-31.8.2020 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi. Työnkuvasi koostuu digitalisaatio-ohjelman projekteista, kuten eri tietokantojen datan analysointiin, visualisointiin sekä uusien digitaalisten työkalujen kehittämiseen, joita hyödynnetään laitoksen päivittäisessä toiminnassa. 

 

Tarjoamme sinulle

Saat mahdollisuuden päästä osallistumaan energia-alan muutokseen ja Fortumin yhden strategisen päätavoitteen eteenpäin viemiseen soveltamalla opintojasi käytäntöön. Saat työssäsi tarvittavan perehdytyksen voimalaitoksen yleisistä käytännöistä ja työhön liittyvistä eri tietojärjestelmistä. Työskentelet tiimissä ja saat muun tiimin täyden tuen työsi hoitamiseen ja siinä kehittymiseen. 

 

Odotamme sinulta

Olet tietotekniikan yliopisto- tai AMK-tason opiskelija ja olet kiinnostunut kehittämään digitalisaatio-ratkaisuja ydinvoimalaitosympäristössä. Työssäsi menestymiseksi toivomme data-analytiikka- ja tietokantaosaamista esim. Python, R, SQL tai ohjelmointiosaamista esim. Java, JavaScript, C#, C++. Myös muut Frontend tai backend osaaminen katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Niklas Hurmerinta, +358 40 847 0941 tai niklas.hurmerinta@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.