Kesäharjoittelija, Dekontaminointikeskus
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijoita dekontaminointikeskukseen Loviisan voimalaitoksen aluekunnossapitoryhmään vuosihuoltojen ajaksi. Työ sisältää vuosihuollossa huollettavien ja vaihdettavien komponenttien sekä kunnossapitotyökalujen puhdistusta mekaanisten tai kemiallisten dekontaminointimenetelmien avulla. Komponenttien ja työkalujen pinnalle kiinnittyvän radioaktiivisen kontaminaation ja konventionaalisen lian poistamiseen käytetään useita menetelmiä. Painavien komponenttien siirroissa käytetään puomi- sekä siltanostureita, mikä lisää työn haasteellisuutta. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu puhdistustulosten seuranta kontaminaatio- ja säteilymittausten avulla. Vuosihuoltoon valmistautumisen ja koulutuksen aikana työ on päivävuorotyötä. Vuosihuollon ajaksi siirrytään tekemään kolmivuorotyötä. Tarvitsemme työpanostasi ajalle 20.7.- 23.10.2020. 

 

Tarjoamme sinulle

Dekontaminointiharjoittelijana pääset tutustumaan ydinvoimalaitoksen vuosihuolloissa puhdistettaviin komponentteihin ja laitteisiin. Lisäksi saat hyvän käsityksen ydinvoimalaitoksen vuosihuolloissa tehtävistä huolto- ja kunnossapitotoimenpiteistä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden perehtyä erilaisten puhdistusmenetelmien- ja laitteiden käyttöön sekä toimintaan. 

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä sekä vähintään 18 vuoden ikää. Ydinvoimalaitoksen erityispiirteet ja puhdistettavat kappaleet vaativat tarkkaavaisuutta, joten huolellisuus ja aikaisempi kokemus dekontaminointityöstä, vastaavista erikoispuhdistuksista ja tehtävään liittyvät opinnot katsotaan eduksi. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Elina Reinivuohon, elina.reinivuo@fortum.com tai puh. +358 10 455 3133. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot