(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Data-analyytikko
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Etsimme kesäharjoittelijaa fyysisen sähkökaupankäynnin ja tuotannonsuunnittelun yksikköömme Espooseen ajalle 1.5.2020 - 31.8.2020. Käyttö- ja kaupankäyntikeskuksemme vastaa Suomen suurimpien vesivoimalaitosten ohjaamisesta ja valvonnasta ja vesivoiman tuotannonsuunnittelusta. Olemme suuri toimija pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla ja käymme kauppaa kaikilla Pohjoismaiden ja Baltian hinta-alueilla.

Kesän aikana tutustut vesivoiman tuotannonsuunnittelussa käytettäviin ohjelmistoihin ja työkaluihin ja vastaat niiden kehittämisestä. Tehtävänäsi on vesivoiman optimoinnissa käytettävien lähtötietojen tarkistaminen ja korjaaminen. Tehtävässäsi apunasi ovat sähkökaupankäynnin ja tuotannonsuunnittelun asiantuntijamme ja vesivoimavalvomon henkilökuntamme. Saat tukea useilta eri asiantuntijoilta, etkä joudu ratkaisemaan ongelmia yksin.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen johtavan vesivoiman tuottajan operatiiviseen toimintaan. Tehtävässäsi pääset tutustumaan pohjoismaisiin sähkömarkkinoihin ja saat kattavan kuvan vesivoimasta ja sen käytöstä. Tukenasi on motivoinut asiantuntijaorganisaatio, ja olemme sitoutuneet antamaan sinulle kattavan perehdytyksen tehtävääsi.

 

Odotamme sinulta

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset avoimen mielen, aidon kiinnostuksen tuotannon optimointiin ja sähkömarkkinoihin sekä hyviä yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta vähintään 2-3 vuoden korkeakouluopintoja soveltuvalta tekniikan alalta. Olet analyyttinen, omaat hyvät tietojenkäsittelytaidot ja sinulla on perustietämys optimoinnista sekä erinomainen Excel-osaaminen. Ohjelmointitaidot katsotaan eduksi.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä valvomopäällikkö Satu Niemiseen, +358 40 060 1185. Yhteydenotot tehtävään liittyen arkisin klo 13-15. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.