Kesäharjoittelija, Contract Management & Services
Fortum Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Contract Management & Services -tiimiin ajalle 15.5.-15.9.2021 (aloitusaika sovittavissa).

Contract Management & Services -tiimin vastuulla on toimitusprosessikokonaisuus liittyen sähkösopimuksiin ja lisäarvotuotteisiin kotitalous- ja yritysasiakkaille.

Tavoitteenamme on tuottaa luotettavaa, laadukasta ja oikea-aikaista kokonaispalvelua ulkoisille ja sisäisille asiakkaille sekä muille markkinaosapuolille. Toimimme asiantuntijana palveluiden toimitusprosesseissa, sähkömarkkinan menettelytavoissa sekä asiakkuuksiin liittyvien asiakaspalautteiden hoidossa.

Vastaat tuotteiden ja palveluiden toimitusprosessiin liittyvistä tehtävistä kulloinkin tarjoamassa olevien tuotteiden ja palveluiden osalta. Tähän sisältyy mm. asiakkuuksiin, tuotteisiin ja sopimuksiin liittyvien tietojen tallennus, ylläpito ja korjaus. Olet myös yhteydessä asiakkaisiin ja muihin alan toimijoihin - esimerkiksi muihin sähköyhtiöihin - puhelimitse ja sähköpostitse.

Tarjoamme sinulle

­Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää ja hyödyntää osaamistasi monipuolisesti ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kehittyvässä toimintaympäristössämme.

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Odotamme sinulta

Sinulla on positiivinen ja rutiineja pelkäämätön asenne, sekä hyvä paineensietokyky. Olet myös sitoutunut, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Asiakaslähtöinen ajattelutapa ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähetä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Tuulia Preisfreund, + 358 40 648 4206 tai tuulia.preisfreund@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.01.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1405386
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo