Kesäharjoittelija, CNC- ja manuaalikoneistustyöt
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Työnkuvasi

Haemme kesäharjoittelijaa Loviisan voimalaitokselle kunnossapidon konepaja-ryhmän koneistusosastolle aikavälille 15.5 - 30.9.2021 tai erikseen sovittavaksi ajankohdaksi sopimuksen mukaan. Työ sisältää mm. uusiotuotantoa sekä korjauskoneistuksia manuaali- ja CNC-työstökoneilla.

 

Tarjoamme sinulle

Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomalla autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme. Saat esimieheltäsi tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi, jonka lisäksi tarjoamme yhteisen perehdytystilaisuuden ja mahdollisuuden verkostoitua muiden kesätyöntekijöiden kanssa.

Pääset tutustumaan voimalaitoksen monimuotoiseen koneistustuotantoon. Ammattitaitoinen ja hyvän yhteishengen omaava koneistustiimi sitoutuu kehittämään osaamistasi koko työjaksosi ajan.

 

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta vähintään toisen vuoden ammattikouluopintoja konepaja- tai metalli-alalta. Sinulla on reipas asenne ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Voimalaitosympäristössä edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Reino Eskonen, +358 10 455 3339 tai reino.eskonen@fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävälle on 31.1.2021. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi sisältää alkuvaiheessa mahdollisen videohaastattelun, jota seuraa esimiehen henkilökohtainen tapaaminen. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kesätyö ajoittuu yleisesti touko-syyskuulle, kirjaathan toivotun työskentelyjakson hakemuksellesi.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot