(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija, Business Engineering
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Haemme kahta kesäharjoittelijaa Business Engineering -tiimiin kesäksi 2018. Aikaansaavan ja mukavan tiimimme jäsenenä osallistut tehdasjärjestelmiemme kehittämiseen ja tukemiseen sekä toimintamme jatkuvaan parantamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Haasteita pelkäämätöntä asennetta
* Ongelmanratkaisukykyä ja valmiutta opiskella uusia asioita
* Ohjelmointi- tai tietokantaosaamista
* Muutaman vuoden soveltuvia korkeakouluopintoja (tietojenkäsittely, tietotekniikka tms.)
* Hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

* Kokemusta Java- tai tietokantaohjelmoinnista
* Skriptikielten (erit. bash) hallintaa
* Ohjelmistorobotiikkaosaamista

Tarjoamme IT-alaa opiskeleville erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään todellisten huippuammattilaisten kanssa nykyaikaisten menetelmien parissa kansainvälisessä elektroniikka-alan yrityksessä. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat erittäin vaativissa kohteissa mm. autoissa ja terveysteknologiassa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 12.3.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Olli Luoma keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-14 numerosta p. 040 160 9026 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com