(Poistunut julkaisusta)

Kesäharjoittelija biopolttoaineiden liiketoiminnan kehitykseen
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme energiaa palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 energiakeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Haemme Vantaan Tikkurilan toimipisteeseen kesäharjoittelijaa biopolttoaineiden liiketoiminnan kehitykseen.

Kesäharjoittelijan pääasiallinen tehtävä on omien pellettilämpölaitosten logistiikan kehityksen projekti. Työtehtäviin kuuluu myös biopolttoaineiden liiketoiminnan raportointitarpeiden kartoitus ja oman osaamisen ja kehittymishalun mukaan BI-raporttien kehitystehtävät. Harjoittelija pääsee myös osallistumaan erilaisisiin ad hoc- selvitysprojekteihin ja biopolttoaineiden markkinaseurannan kehitykseen.

Työtehtävässä tarvitaan hyvää excel-osaamista sekä kokemusta tilastollisista menetelmistä ja datan visualisoinnista. Tietokantaosaaminen ja BI-raportoinnin (esim. PowerBI) tuntemus katsotaan eduksi.

Opintotaustasi voi olla esimerkiksi teknilliseltä, maa- ja metsätieteelliseltä tai kaupalliselta alalta. Kiinnostus bioenergia-alaa kohtaan katsotaan eduksi. Työtehtävissä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä ja ennen kaikkea halua oppia uutta. Arvostamme aktiivisuutta, yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta työntekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Biofuels Development and Analytics Matias Mäkelä, puh. 044 297 5708 tai matias.makela@vapo.fi.

Täytä hakemuksesi 19.5.2019 mennessä osoitteessa vapo.fi/rekrytointi - Avoimet työpaikat.