Kesäharjoittelija, automaatiosuunnittelun lisensiointi
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesätyöntekijää Engineering & Projects -yksikön automaatiosuunnittelun lisensiointiryhmään Espoon Keilalahteen aikavälille 1.5.-31.8.2020. Tehtävänkuvaan kuuluvat erilaiset instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun lisensiointia tukevat tehtävät, jotka liittyvät esimerkiksi asennussuunnitteluun, kelpoistamiseen ja vaatimustenhallintaan. Työskentelet asiantuntijaryhmässä, jonka tehtävät liittyvät pääosin Loviisan voimalaitoksen investointiprojekteihin. 

 

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden perehtyä vaatimuskeskeiseen instrumentointi- ja automaatiosuunnitteluun ydinvoima-alalla sekä mahdollisuuden olla mukana ydinvoima-alan kehityksessä. Perehdytämme sinut työhösi ja tuemme aktiivisesti osaamisesi kehittämistä. Lisäksi tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, viihtyisät toimitilat, nykyaikaiset työvälineet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. 

 

Odotamme sinulta

Edellytämme, että olet vähintään 2. vuosikurssin opiskelija ja tähtäät diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoon automaatiotekniikan alalta. Arvostamme aloitteellista asennetta, tarkkaa ja analyyttista työotetta sekä kykyä vastuuntuntoiseen tiimityöskentelyyn. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä sujuvia tiedonkäsittelytaitoja. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä arkisin klo 12-14 välillä: Sanna Räty, puh. +358 40 5077 899 tai sanna.raty(at)fortum.com. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1322036
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Sanna Räty; +358 40 5077 899 (arkisin 12-14) tai sanna.raty@fortum.com.