Kesäharjoittelija, automaatiosuunnittelu
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kesätyöntekijää Engineering & Projects -yksikön automaatiosuunnitteluryhmään Espoon Keilalahteen aikavälille 1.5.-31.8.2020. Kesätyön pituudesta voidaan sopia valittavan hakijan kanssa. Tehtävänkuvaan kuuluvat erilaiset instrumentointi- ja automaatiosuunnittelua tukevat tehtävät, jotka liittyvät esimerkiksi asennussuunnitteluun, testaukseen ja kelpoistamiseen. Työskentelet asiantuntijaryhmässä, jonka tehtävät liittyvät pääosin Loviisan voimalaitoksen investointiprojekteihin. 

 

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden perehtyä instrumentointi- ja automaatiosuunnitteluun ja olla mukana ydinvoima-alan kehityksessä. Tuemme aktiivisesti osaamisesi kehittämistä. Lisäksi tarjoamme sinulle tunnetun ja arvostetun yhtiön edut, viihtyisät toimitilat ja nykyaikaiset työvälineet, hyvän perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. 

 

Odotamme sinulta

Edellytämme, että olet vähintään 2. vuosikurssin opiskelija ja tähtäät diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoon automaatiotekniikan alalta. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä positiivista ratkaisukeskeistä asennetta. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Jari Markkanen, +35840 504 6213 tai jari.markkanen@fortum.com. Yhteydenotot arkisin klo 12–14 välillä.

Viimeinen hakupäivä tehtävään on 31.1.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1321689
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Jari Markkanen, +35840 504 6213 tai jari.markkanen@fortum.com (arkisin klo 12–14)